alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : RESTREPO DUQUE, ANA MARIA [Author]
References found : 4 [refine]
Displaying: 1 .. 4   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 4
select
to print
 Restrepo Duque, Ana María, Rodríguez Sandoval, Eduardo and Manjarrés Pinzón, Katherine Cortezas de naranja comestibles: una aproximación al desarrollo de productos con valor agregado a partir de residuos agroidustriales. Rev. P+L, Jul 2011, vol.6, no.2, p.47-57. ISSN 1909-0455


   2 / 4
select
to print
 Restrepo Duque, Ana María et al. Comparación del aceite de aguacate variedad Hass cultivado en Colombia, obtenido por fluidos supercríticos y métodos convencionales: una perspectiva desde la calidad. Rev. Lasallista Investig., Dic 2012, vol.9, no.2, p.151-161. ISSN 1794-4449


   3 / 4
select
to print
 Gil Garzón, Maritza Andrea, Garcés Giraldo, Luis Fernando and Restrepo Duque, Ana María La acreditación del programa de Ingeniería de Alimentos de la Corporación Universitaria Lasallista: una muestra del compromiso con la formación de profesionales idóneos y un aporte al desarrollo del País. Rev. Lasallista Investig., Jul 2010, vol.7, no.2, p.69-84. ISSN 1794-4449


   4 / 4
select
to print
 Restrepo Duque, Ana María, Cortés Rodríguez, Misael and Suárez Mahecha, Héctor EVALUACIÓN SENSORIAL DE FRESA (Fragaria x ananassa Duch.) Y  UCHUVA (Physalis peruviana L.) FORTIFICADAS CON VITAMINA E. Rev. Fac. Nac. Agron. Medellín, Dic 2008, vol.61, no.2, p.4667-4675. ISSN 0304-2847


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information